Er du en passioneret teamplayer, der elsker at bidrage til en velsmagende madoplevelse?

Vi søger en Kantineassistent til vores spændende kantine. Kantinen er dagligt fyldt med glade medarbejdere, flere gange i døgnet på alle ugens dage.
Vi laver hver dag et bredt udvalg af forskellige menuer, som spænder over det traditionelle køkken til lækre salater og eksperimenterende vegetarretter.
Hos Welcon er kantinen et naturligt centrum, hvor der er samvær og hygge omkring et godt måltid. Så hvis du har lyst til at være en del af vores kantineteam, hvor du bidrager til det gode måltid og den gode stemning, så kan dette være den rette stilling for dig.

Jobbet som Kantineassistent

Du skal stå for tilberedningen af varme og kolde retter samt anretning og afrydning i kantinen. Herudover vil der være supporterende opgaver i kantinen, så vi i et tæt samarbejde holder vores kantine kørende på bedste vis.

Du har sandsynligvis erfaring fra en lignende stilling, men det er ikke et krav. Har du ikke en uddannelse inden for køkkenfaget, men har relevant erfaring og en passion for at lave god mad, så hører vi også gerne fra dig.

Kvalifikationer:

  • Positivt og venligt humør, der smitter af på kollegaer og gæster
  • Fleksibilitet til at tilpasse sig forskellige opgaver
  • Erfaring med madlavning og køkkenarbejde.
  • Grundlæggende viden om fødevaresikkerhed og hygiejne.
  • Gode kommunikationsevner og evnen til at arbejde i et team.

Stillingen er 37 timer om ugen. Arbejdstiden er enten om dagen eller aftenen og den endelige arbejdstid fastlægges i tæt samarbejde med dig.

Sådan er din nye arbejdsplads

Vi er en uformel og dynamisk arbejdsplads med gode kolleger, hvor samarbejdet har stor betydning for vores trivsel og gennemførelse af de daglige opgaver.

I køkkenet er vi et team på 19 kolleger, der har en frisk, glad og god omgangstone. Vi hjælper hinanden, og kan alle lide at lave god mad og yde høj service.

Er du typen, som kan lide at tage fat og trives godt blandt andre, også når det går stærkt, så vil du hurtigt falde til og trives på WELCON.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en fast stilling med gode kolleger, et godt arbejdsmiljø og en aktiv personaleforening. Lønnen følger overenskomsten og fastsættes efter kvalifikationer. Til lønnen hører en attraktiv pensionsordning, fritvalgskonto og sundhedsforsikring, som mod egenbetaling også kan omfatte din familie.

Ring gerne og hør nærmere om jobbet og Welcon til kantinechef Gitte Kruse på mobil 29634503

Hvordan søger jeg jobbet?

Du søger jobbet via nedenstående link.

https://www.welcon.dk/careers/application/

Ansøgninger behandles løbende så send gerne din ansøgning med det samme.

Find more information.

Contact

If you would like to learn more about our company policies, please get in touch with us on welcon@welcon.dk or call us on +45 30 18 61 00.

Technology
Pioneering steel construction.
Our story
Steel the future.
Facilities
If you can dream it. We can build it.