Jobbet
Du vil sammen med resten af vedligeholdelsesteamet have ansvaret for den løbende vedligeholdelse og optimering af vores højt automatiserede og robot styret maskinpark i en virksomhed, der er blandt de førende i verden indenfor produktion af tårne til vindmøller.

Du vil være ansvarlig for opbygningen af teamets kompetencer indenfor fejlfinding og styringer samt være den faglige kontaktperson for vores lærlinge og praktikanter.

I jobbet skal du kunne bevare overblikket i en til tider travl hverdag uden, at det går ud over kvaliteten af dit arbejde. Du skal samtidig være frisk på at kommunikere respektfuldt med kollegaer, når noget skal forandres i en hverdag med mange nationaliteter og forskellige fagligheder. Du kan forvente en stor kontaktflade til hele organisationen.

Jobbet har reference til Chefen for vedligehold og du vil indgå i et team med 12 engagerede kollegaer.

Hvem søger vi
Vi søger en vedligeholdelsesteknikker med nogle års erfaring inden for systematisk vedligehold og reparation af maskiner med automation. Du har en god teknisk systemforståelse og godt kendskab til elektrisk fejlfinding.

Du er uddannet automatikteknikker eller elektriker med flair for PLC styring.

God service er lige så naturligt som omhyggelighed og ansvarsbevidsthed i din tilgang til arbejdet og du arbejder selvstændigt med en opsøgende arbejdsstil.

Vi er en virksomhed der arbejder målrettet med procesoptimering og LEAN og det vil kun være en fordel, at du har erfaring med at arbejde indenfor dette felt.

Du behersker engelsk i skrift og tale på et almindeligt kommunikationsniveau.

Hvad tilbyder vi
Vi tilbyder en spændende og alsidig arbejdsdag sammen med engagerede kollegaer, hvor omgangstonen er humoristisk, direkte og hvor der ikke er langt fra ide til handling.

Vores produktionsfaciliteter er i verdensklasse hvor automatisering, sikkerhed, kvalitet og effektivitet er kernen i vores måde at arbejde på.

Vi er en virksomhed med stor fremgang, hvor du har stor frihed til at sætte dit eget præg på hverdagen og dermed også gode muligheder for personlig udvikling.

Ansøgning
Lyder dette som noget for dig? Så send os din ansøgning via nedenstående link allerede i dag, da vi behandler ansøgningerne løbende og besætter stillingen når den rette kandidat er fundet. Tiltrædelse sker efter aftale.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Chef for vedligehold, Niels Peter Nielsen 20495711.

Welcon A/S indgår i CJ Holding som i 1993 er stiftet af brødrene Jens og Carsten Pedersen. Virksomhedens formål er at eje virksomheder inden for energisektoren og beslægtede områder med Welcon A/S som det største af selskaberne. Koncernen arbejder internationalt, omsætter for over 1 mia. kr. og beskæftiger mere end 600 medarbejdere. Koncernen er bundsolid og har gennemgået en markant udvikling og vækst de senere år.

Welcon A/S producerer primært tårne og fundamenter til vindmøller, samt andre stålkonstruktioner på fabrikkens 70.000 m2 produktionsfaciliteter i Give. Vi er kendte for at levere produkter af høj kvalitet, og er serviceminded overfor vores kunder ud over det sædvanlige.

IF YOU CAN DREAM IT, WE CAN STEEL IT.

SØG STILLINGEN HER:

https://www.jobindex.dk/jobannonce/413700/tekniker-med-flair-for-styring-og-automation-soeges-til-dynamisk-vedligeholdelsesteam

Find more information.

Contact

If you would like to learn more about our company policies, please get in touch with us on welcon@welcon.dk or call us on +45 30 18 61 00.

Technology
Pioneering steel construction.
Our story
Steel the future.
Facilities
If you can dream it. We can build it.