Er du vild med metal, og har du hænderne skruet rigtigt på? Har du lyst til en spændende og afvekslende hverdag, hvor du fagligt bliver udfordret hver dag? Så er det nu, du skal søge!

Smedelærlinge søges
Welcon A/S søger pt. to lærlinge med interesse i smedefaget. Hos os har du mulighed for at starte din jobkarriere i en virksomhed, som kan byde dig på spændende muligheder i fremtiden, da vi altid forsøger at udvikle os.
Som smedelærling på Welcon
..bliver der banket til stålet - du kommer nemlig til at svejse, bukke og klippe, bore, fræse og dreje i forskellige metaller i vores komponentafdeling, hvor der både laves materialer til tårne samt hjælpeværktøjer til dine kollegaer.
I vores vedligeholdelsesafdeling, hvor du også får en rolle, vil du komme til at arbejde med vedligehold af vores maskiner og udstyr, ligesom vi skal få robotteknologien til at spille. Så her er der ikke to dage, der er ens, fordi vi også engang imellem rykker ud til en ”ildebrand”.
Selve uddannelsen
..varer mellem 2 år og 6 måneder og 4 år og 6 måneder, hvis du tager den som en ordinær erhvervsuddannelse. Selve uddannelsen består af et grundforløb og et hovedforløb. Grundforløbet er delt op i to dele, som begge varer 20 uger. Efter grundforløbet følger et hovedforløb, som veksler mellem praktik i virksomheden og skoleophold.
Har ovenstående din interesse, så send os en ansøgning på mail: welcon@welcon.dk. Vi behandler ansøgninger løbende, så skriv til os hurtigst muligt.

Find more information.

Contact

If you would like to learn more about our company policies, please get in touch with us on welcon@welcon.dk or call us on +45 30 18 61 00.

Technology
Pioneering steel construction.
Our story
Steel the future.
Facilities
If you can dream it. We can build it.