Motiveres du af at arbejde med service af svejseværker? Og motiveres du af at udføre dit arbejde med høj faglighed og stor teknisk indsigt?

Så er du helt sikkert den helt rigtige til Welcons vedligeholdelsesteam.

Jobbet

Du vil sammen med resten af vedligeholdesesteamet fortrinsvis være med til at servicere og reparere vores ca. 400 stk. mobile svejseværker. Du vil varetage kontakten til vores eksterne samarbejdspartnere ifm. fejlfindinger, hvor vi ikke selv kan komme i mål, samt deltage i den årlige kalibrering sammen med eksterne samarbejdspartnere.

Du vil også skulle udføre andre forfaldne mekaniske reparationsopgaver.

I jobbet skal du kunne bevare overblikket i en til tider travl hverdag, uden at det går ud over kvaliteten af dit arbejde. Du skal samtidig kunne kommunikere respektfuldt med kollegaer, når noget skal forandres i en hverdag med mange nationaliteter og forskellige fagligheder. Du kan forvente en stor kontaktflade til hele organisationen.

Jobbet har reference til chefen for vedligehold og du vil indgå i et team med 22 engagerede kollegaer.

Hvem søger vi?

Vi søger en servicetekniker som har baggrund som mekaniker eller klejnsmed, eller som er selvlært inden for en af de ovennævnte erhverv.

God service er lige så naturligt som omhyggelighed og ansvarsbevidsthed i din tilgang til arbejdet, og du arbejder selvstændigt med en opsøgende arbejdsstil.

Du behersker engelsk i tale på et almindeligt kommunikationsniveau.

Ydermere vil det være en fordel med svejsekendskab, men dette er ikke et krav.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en spændende og alsidig arbejdsdag sammen med engagerede kollegaer, hvor omgangstonen er humoristisk, direkte, og hvor der ikke er langt fra ide til handling.

Vores produktionsfaciliteter er i verdensklasse hvor automatisering, sikkerhed, kvalitet og effektivitet er kernen i vores måde at arbejde på.

Vi er en virksomhed med stor fremgang, hvor du har stor frihed til at sætte dit eget præg på hverdagen og dermed også gode muligheder for personlig udvikling.

Hvis du blot møder op med en stor lyst til at lære, så sørger vi for en grundig oplæring.

Ansøgning

Lyder dette som noget for dig? Så send os din ansøgning via knappen ”Ansøg” allerede i dag, da vi behandler ansøgningerne løbende og besætter stillingen, når den rette kandidat er fundet. Tiltrædelse sker efter aftale.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte: chef for vedligehold, Niels Peter Nielsen, 2049 5711.


Welcon A/S indgår i CJ Holding, som i 1993 er stiftet af brødrene Jens og Carsten Pedersen. Virksomhedens formål er at eje virksomheder inden for energisektoren og beslægtede områder med Welcon A/S som det største af selskaberne. Koncernen arbejder internationalt, omsætter for over 1 mia. kr. og beskæftiger mere end 600 medarbejdere. Koncernen er bundsolid og har gennemgået en markant udvikling og vækst de senere år.

Welcon A/S producerer primært tårne og fundamenter til vindmøller samt andre stålkonstruktioner på fabrikkens 70.000 m2 produktionsfaciliteter i Give. Vi er kendte for at levere produkter af høj kvalitet og er servicemindede over for vores kunder ud over det sædvanlige.

IF YOU CAN DREAM IT, WE CAN STEEL IT.

Ansøg her: https://www.jobindex.dk/ansoegninger/ny/1909263

Find more information.

Contact

If you would like to learn more about our company policies, please get in touch with us on welcon@welcon.dk or call us on +45 30 18 61 00.

Technology
Pioneering steel construction.
Our story
Steel the future.
Facilities
If you can dream it. We can build it.