Jobbet
Vi søger en Quality Technician der bliver en del af QHSE-afdelingens 11 medarbejdere. Du vil indgå i et kvalitetsteam, der kommer til at bestå af tre personer, og som er en integreret del af QHSE-afdelingen. Jobbet har reference til Head of QHSE.

Som Quality Technician følger du hele produktionsprocessen og er ansvarlig for klargøring af kontroldokumentation til produktionen, kontrol og inspektioner af tårnsektioner samt gennemførelse af interne og eksterne audits.

Herudover skal du:

 • udføre proceskontroller i produktionen
 • planlægge og lede FAI (First Article Inspection) i produktionen
 • kalibrere værktøj
 • yde sparring ved nye tekniske produktionsløsninger
 • være en aktiv deltager i tværorganisatoriske årsagsanalyser
 • udføre kontrolmålinger af div. råmateriale og færdigproducerede emner
 • have kundekontakt i forbindelse med fx inspektioner og kvalitetsspørgsmål
 • sikre kvaliteten af færdige produkter (fx tårnsektioner eller sektioner til flydefundament) inden levering til kunde

Hvem søger vi
Vi søger en erfaren medarbejder som har arbejdet med kvalitetskontrol i produktionsvirksomheder. Din baggrund kan være svejsekoordinator, smed eller ingeniør, gerne med erfaring indenfor APQP. Det vigtigste er, at du har en dokumenteret relevant erfaring.

Herudover er/har du:

 • stor erfaring med ISO 9001 / EN 3834
 • erfaring med årsagsanalyseværktøjer som fx 5xwhy, 8D
 • detaljeorienteret og har flair for at se praktiske løsninger
 • rutineret bruger af Microsoft Office-pakken
 • taler og skriver flydende dansk og engelsk

Det er en fordel, at du har en åben og dialogbaseret tilgang til dine omgivelser, da jobbet kræver en tæt kontakt til en stor del af organisationen samt vores leverandører og kunder.

Du skal kunne bevare overblikket i en til tider travl hverdag uden, at det går ud over kvaliteten af dit arbejde. Du skal samtidig være frisk på at kommunikere respektfuldt med kollegaer, når noget skal forandres i en hverdag med mange nationaliteter og forskellige fagligheder.

Vi forventer, at du tager et medansvar for udviklingen af din egen rolle i kvalitetsafdelingen, samt det team du bliver en del af.

Hvad tilbyder vi
Vi tilbyder en spændende og alsidig arbejdsdag sammen med engagerede kollegaer, hvor omgangstonen er humoristisk, direkte og hvor der ikke er langt fra ide til handling.

Vores produktionsfaciliteter er i verdensklasse hvor automatisering, sikkerhed, kvalitet og effektivitet er kernen i vores måde at arbejde på.

Vi er en virksomhed med stor fremgang, hvor du har stor frihed til at sætte dit eget præg på hverdagen og dermed også gode muligheder for personlig udvikling.

Ansøgning
Så brænder du for at blive en del af en af verdens førende producent af ståltårne til vindmøller, så send os din ansøgning via nedenstående link allerede i dag, da vi behandler ansøgningerne løbende og besætter stillingen når den rette kandidat er fundet. Tiltrædelse sker efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of QHSE, Jens Haurum på telefon +45 2373 1378. Du finder også flere oplysninger om Welcon på welcon.dk.

Welcon A/S indgår i CJ Holding som i 1993 er stiftet af brødrene Jens og Carsten Pedersen. Virksomhedens formål er at eje virksomheder inden for energisektoren og beslægtede områder med Welcon A/S som det største af selskaberne. Koncernen arbejder internationalt, omsætter for over 1 mia. kr. og beskæftiger mere end 600 medarbejdere. Koncernen er bundsolid og har gennemgået en markant udvikling og vækst de senere år.

Welcon A/S producerer primært tårne og fundamenter til vindmøller, samt andre stålkonstruktioner på fabrikkens 70.000 m2 produktionsfaciliteter i Give. Vi er kendte for at levere produkter af høj kvalitet, og er serviceminded overfor vores kunder ud over det sædvanlige.

IF YOU CAN DREAM IT, WE CAN STEEL IT.

Ansøg

https://www.jobindex.dk/vis-job/h1177041

Find more information.

Contact

If you would like to learn more about our company policies, please get in touch with us on welcon@welcon.dk or call us on +45 30 18 61 00.

Technology
Pioneering steel construction.
Our story
Steel the future.
Facilities
If you can dream it. We can build it.