Er du en hands on-leder, der går forrest og viser vejen? Er du også håndværkeren, der sammen med kollegaerne har kreativiteten til at finde de gode løsninger? Og ikke mindst, kan du få tingene til at ske? Så læs mere om, hvad Welcon A/S kan tilbyde dig.

Jobbet

Welcon A/S søger en Production Manager, der kan påtage sig ansvaret for et produktionsteam på 20-30 medarbejdere. I afdelingen er der smede, svejsere og specialarbejdere af forskellige nationaliteter, og der arbejdes på alle tidspunkter af døgnet seks dage om ugen.

Stillingen er med reference til Head of Production, og arbejdstiden vil være på nathold. Du vil indgå i produktionsledelsen, som sammen har ansvaret for produktionen af flydefundamenter.

Arbejdsopgaver

  • Sikre gennemførelse af den daglige produktion med fokus på krav til levering, kvalitet og sikkerhed
  • Sikkerhedsansvarlig for dit område og udvikling af sikkerhedskulturen
  • Ansvarlig for trivsel og udvikling af medarbejdere i afdeling
  • Deltage i udvikling og optimering af produktionen i tæt samarbejde med andre afdelinger

Vi søger

Vi søger en Production Manager, som har erfaring som personaleleder og dermed har erfaring med at skabe resultater gennem eget team. Du motiveres af en dynamisk hverdag, hvor du skal sikre stabil produktion og samtidig være kreativ på at finde muligheder, når det er påkrævet.

Du behersker engelsk i skrift og tale på et almindeligt kommunikationsniveau.

Det er vigtigt, at du har erfaring fra stålindustrien og dermed har et fagligt kendskab til svejse- og stålproduktion.

Din baggrund kan være faglært smed eller svejser, evt. suppleret med en ledelsesmæssig overbygning eller erfaring. Alternativt har du gennem dit virke inden for branchen opbygget en tilsvarende faglighed, som har givet dig en indbygget stolthed ved det gode håndværk.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende og alsidig arbejdsdag sammen med engagerede kollegaer, hvor omgangstonen er humoristisk, direkte og hvor der ikke er langt fra ide til handling.

Vores produktionsfaciliteter er i verdensklasse, hvor automatisering, sikkerhed, kvalitet og effektivitet er kernen i vores måde at arbejde på.

Vi er en virksomhed med stor fremgang, hvor du har stor frihed til at sætte dit eget præg på hverdagen og dermed også gode muligheder for personlig udvikling.

Ansøgning

Lyder dette som noget for dig? Så send os din ansøgning via nedenstående link allerede i dag, da vi behandler ansøgningerne løbende og besætter stillingen, når den rette kandidat er fundet. Tiltrædelse sker efter aftale.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte: Head of Production, Floating Foundation Gordon Slot Clausen på tlf. +45 23 73 13 47.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Ansøg: https://www.jobindex.dk/jobannonce/477285/production-manager-til-produktion-af-off-shore-flydefundamenter

Find more information.

Contact

If you would like to learn more about our company policies, please get in touch with us on welcon@welcon.dk or call us on +45 30 18 61 00.

Technology
Pioneering steel construction.
Our story
Steel the future.
Facilities
If you can dream it. We can build it.