Vores vækst fortsætter…

… og med udvidelsen af vores produktionskapacitet til produktion af flydefundamenter og endnu flere tårnsektioner har vi brug for endnu en kompetent kollega i vores kvalitetsafdeling, som selvstændigt kan udvikle måleprocedurer med topklasse måleudstyr, såsom Laser-tracker og Easy Laser igennem hele fremstillingsprocessen for flydefundamenter såvel som vindmølletårne.

Jobbet

Vi søger en måleansvarlig til en nyoprettet specialistrolle, der bliver en del af QHSE-afdelingens 12 medarbejdere. Du vil indgå i et kvalitets- og projektteam, der har til opgave først og fremmest at udvikle måleprocedurer til den kommende produktion af flyde fundamenter. Du bliver en integreret del af QHSE-afdelingen. Jobbet har reference til Head of QHSE.

Den måleansvarlige specialist følger hele produktionsprocessen og er ansvarlig for udvikling af måleprocesser i tæt samarbejde med projektteam, tekniske kompetencer, kunder og designere, så der sikres, at store komplekse komponenter bliver produceret korrekt og i henhold til specifikationer. Du bliver ansvarlig for vores nyindkøbte måleudstyr.

Herudover skal du:

 • sikre kvaliteten og specifikationer af færdigproducerede produkter (fx tårnsektioner eller sektioner til flydefundament) inden levering til kunde
 • planlægge udførelse (Laser-tracker-opmåling) af store komplekse emner (12x34 meter/6,5x64 meter) samt hvordan opmålingen fysisk udføres for at efterleve millimetertolerancer
 • sikre korrekt dokumentation af producerede emner
 • være ansvarlig for måleudstyr generelt
 • yde sparring ved nye tekniske produktionsløsninger
 • være en aktiv deltager i tværorganisatoriske årsagsanalyser
 • udføre målinger af råmateriale (fx flanger, placering af beslag, bøsninger o. lign.) og færdigproducerede emner
 • proceskontroller i produktionen vedr. målinger og benyttelse af udstyr
 • uddanne og træne QC-medarbejdere
 • udføre MSA
 • have kundekontakt i forbindelse med fx måletekniske løsninger og kvalitetsspørgsmål

Hvem søger vi?

Vi søger en stærk kommunikativ og erfaren målespecialist, som tidligere har arbejdet med udvikling af måleprocesser. Din baggrund kan være måletekniker, ingeniør o. lign., gerne med erfaring inden for APQP, hvor det vigtigste er, at du har dokumenteret relevant erfaring.

Herudover er/har du:

 • stor erfaring i tegningslæsning og har arbejdet med 3D CAD-software
 • stor interesse i at lære om vores virksomhed og teknologi
 • erfaring med ISO 9001
 • erfaring med måleanalyse såsom MSA
 • erfaring med APQP/PPAP
 • detaljeorienteret og har flair for at se praktiske løsninger
 • kvalitetsbevidst og stiller høje krav til dig selv
 • rutineret bruger af Microsoft Office-pakken
 • taler og skriver flydende dansk og engelsk

Det er en fordel, at du har en åben og dialogbaseret tilgang til dine omgivelser, da jobbet kræver en tæt kontakt til en stor del af organisationen samt vores leverandører og kunder. Kort sagt du skal kunne tale med alle.

Du skal kunne bevare overblikket i en til tider travl hverdag, uden at det går ud over kvaliteten af dit arbejde. Du skal samtidig være frisk på at kommunikere respektfuldt med kollegaer, når noget skal forandres i en hverdag med mange nationaliteter og forskellige fagligheder.

Vi forventer, at du tager et medansvar for udviklingen af din egen rolle i kvalitetsafdelingen og i virksomheden samt det team, du bliver en del af.

Du skal være opmærksom på, at der kan forekomme rejseaktivitet i forbindelse med godkendelse af underleverandører (audit), inspektion og godkendelse af støbte emner samt opfølgningsbesøg.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en spændende og alsidig arbejdsdag sammen med engagerede kollegaer, hvor omgangstonen er humoristisk, direkte, og hvor der ikke er langt fra ide til handling.

Vores produktionsfaciliteter er i verdensklasse, hvor automatisering, sikkerhed, kvalitet og effektivitet er kernen i vores måde at arbejde på.

Vi er en virksomhed med stor fremgang, hvor du har stor frihed til at sætte dit eget præg på hverdagen og dermed også gode muligheder for personlig udvikling.

Ansøgning

Så brænder du for at blive en del af en af verdens førende producenter af ståltårne til vindmøller, så send os din ansøgning via nedenstående knap, "Søg jobbet online”, allerede i dag, da vi behandler ansøgningerne løbende og besætter stillingen, når den rette kandidat er fundet. Tiltrædelse sker efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of QHSE Jens Haurum på telefon +45 2373 1378. Du finder også flere oplysninger om Welcon på welcon.dk.


Welcon A/S indgår i CJ Holding som i 1993 er stiftet af brødrene Jens og Carsten Pedersen. Virksomhedens formål er at eje virksomheder inden for energisektoren og beslægtede områder med Welcon A/S som det største af selskaberne. Koncernen arbejder internationalt, omsætter for over 1 mia. kr. og beskæftiger mere end 600 medarbejdere. Koncernen er bundsolid og har gennemgået en markant udvikling og vækst de senere år.

Welcon A/S producerer primært tårne og fundamenter til vindmøller samt andre stålkonstruktioner på fabrikkens 70.000 m2 produktionsfaciliteter i Give. Vi er kendte for at levere produkter af høj kvalitet og er servicemindede over for vores kunder ud over det sædvanlige.

IF YOU CAN DREAM IT, WE CAN STEEL IT.

Søg stillingen her: https://www.jobindex.dk/ansoegninger/ny/1737840

Find more information.

Contact

If you would like to learn more about our company policies, please get in touch with us on welcon@welcon.dk or call us on +45 30 18 61 00.

Technology
Pioneering steel construction.
Our story
Steel the future.
Facilities
If you can dream it. We can build it.