Welcon A/S søger en kontorelev inden for administration til august 2020

Er du vild med tal, detaljeorientret og sætter en ære i at nå de opsatte deadlines? Er din interesse inden for administrative opgaver og lønbogholderi? Så er du den, vi leder efter til vores HR afdeling.

Som kontorelev på Welcon

...bliver der slået til tasterne, og vores fokus er at have glade medarbejdere. I den forbindelse er det vigtigt, at vi på kontoret altid er klar til at yde en god service til vores interne ”kunder” – nemlig vores kollegaer.

Du vil blive tilknyttet HR afdelingen, hvor målet er, at du bliver ekspert til at lave løn, og du vil også få en bred vifte af kompetencer inden for HR administrative opgaver. Samtidig vil du i din elevtid også komme forbi vores andre afdelinger, fx økonomi, kvalitet og indkøb, så du gennem uddannelsen lærer, hvad der sker rundt i hele administrationen. Vi lover, at her bliver to dage ikke ens.

Hos os har du mulighed for at starte din jobkarriere med en bred vifte af kompetencer inden for administration. Du vil i Welcon blive en del af en virksomhed, der tilbyder en afvekslende hverdag, hvor du bliver fagligt udfordret, når du er klar.

Har vi fanget din interesse, så send os en ansøgning på mail: job@welcon.dk. Vi behandler ansøgninger løbende, så skriv til os hurtigst muligt – og senest 17. marts 2020. Har du spørgsmål - så er du velkommen til at ringe eller skrive til HR Chef Ann-Karina Skyt på tlf. 30186101/aks@welcon.dk.

Find more information.

Contact

If you would like to learn more about our company policies, please get in touch with us on welcon@welcon.dk or call us on +45 30 18 61 00.

Technology
Pioneering steel construction.
Our story
Steel the future.
Facilities
If you can dream it. We can build it.