Kantinechef med passion for traditionel dansk mad med et tvist søges til produktionsvirksomhed i det midtjyske.

Jobbet
Vi søger en person der kan sammensætte et godt og spændende måltid, hvor der både er fokus på tradition og fornyelse.

Du får det overordnede ansvar for driften af vores kantine, hvor du skal sikre forplejning til 350 medarbejdere, der arbejder på dag-, aften- og nathold. Du får ansvaret for sammensætningen af måltider, indkøb, lagerstyring og rengøring samt andre opgaver, der skal sikre en fornuftig drift af kantinen.

Du bliver leder af et team på 15 medarbejdere, som ligeledes arbejder på forskellige skift hen over døgnet.

Vi søger
Du er uddannet kok, økonoma eller har en tilsvarende uddannelse kombineret med en solid erfaring fra en lignende stilling.

Du kan evt. i dag være ansat som souschef i en kantine, hvor dette job kan være det næste naturlige karriereskridt.

Vi forventer
Du er ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at udfordre vanetænkningen af bordet og samtidig kan du sammensætte måltider, der er tilpasset flere medarbejdergrupper.

Du får ting til at ske og spreder god energi inde i og udenfor køkkenet. Du har øje for årstidernes råvarer og laver varieret og ernæringsrigtig mad.

Du er en erfaren personaleleder og har ligeledes erfaring med styring af økonomien, optimering af arbejdsgange, håndtering af hygiejne og egenkontrol i en kantine.

Vi tilbyder
En spændende stilling, i en virksomhed med stor fremgang, hvor du kan være kreativ og har stor frihed til at sætte dit eget præg på hverdagen. Du har dermed stor indflydelse på Welcons fremtidige kantine.

Et team med engagerede kollegaer, hvor omgangstonen er humoristisk, direkte og hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Vi er en virksomhed som er i udvikling og som hele tiden ønsker at gøre tingene lidt bedre.

Ansøgning
Lyder dette som noget for dig? Så send os din ansøgning via nedenstående link allerede i dag, da vi behandler ansøgningerne løbende og besætter stillingen når den rette kandidat er fundet. Tiltrædelse sker efter aftale.
For yderligere information er du velkommen til at kontakte:
Executive Assistant Gry Månsson på E-mail: gm@welcon.dk eller på tlf. +45 27795625

Søg jobbet her:

https://www.jobindex.dk/vis-job/h1151939

Find more information.

Contact

If you would like to learn more about our company policies, please get in touch with us on welcon@welcon.dk or call us on +45 30 18 61 00.

Technology
Pioneering steel construction.
Our story
Steel the future.
Facilities
If you can dream it. We can build it.