Vores eventyrlige vækst fortsætter med fuld kraft, og da vi udvider vores produktionskapacitet og påbegynder produktionen af Stiesdal flydefundamenter, har vi brug for endnu en fantastisk kollega i vores spændende kvalitetsafdeling.

Jobbet

Vi leder efter en dokumentationsassistent, der vil være en del af vores dynamiske QHSE-afdeling, bestående af 14 engagerede medarbejdere. Du vil blive en vigtig del af vores dokumentationsteam, der arbejder hårdt for at levere den bedste kvalitet til vores kunder.

Hos os vil du:

  • Være fokuseret og en mester i at forstå og møde mennesker, hvor de er.
  • Arbejde i et miljø med spændende udfordringer og stramme deadlines, hvor du vil være det sidste led i processen.
  • Være bindeled mellem leverandører, kunder og produktionen.
  • Indsamle, gennemgå, prioritere og formidle den korrekte data til vores kunder.
  • Indgå i tæt dialog med forskellige dele af organisationen både internt og eksternt.
  • Have bred viden om Microsoft Office-pakken og være en mester i at navigere i nye systemer.
  • Være hurtig på tasterne, skarpt øje for detaljerne og værdsætte rutineopgaver.

Hvem søger vi

Vi leder efter en nysgerrig, modig og kreativ sjæl, der ikke er bange for at udfordre eksisterende arbejdsgange.

Du skal kunne bevare roen, selv når vi har travlt og deadlines presser på.

Bidrage med en serviceminded attitude og positiv tilgang til alle opgaver er en nødvendighed.

Det forventes, du selv bidrager og tager medansvar for din udvikling af din egen rolle i kvalitetsafdelingen og det team, du bliver en del af.

Hvad tilbyder vi

Vi tilbyder en eventyrlig og alsidig arbejdsdag sammen med andre engagerede kolleger, hvor humor og direkte kommunikation er en del af vores DNA. Her er kort vej fra idé til handling!

Vores topmoderne produktionsfaciliteter er i verdensklasse, hvor automatisering, sikkerhed, kvalitet og effektivitet er hjørnestenen i vores arbejde.

Vi er en virksomhed i fremgang, hvor du vil have stor frihed til at præge din hverdag og masser af muligheder for personlig udvikling.

Du vil arbejde sammen med landets bedste kollegaer, og fleksibilitet vægtes højt i vores uformelle og ansvarsbevidste arbejdskultur.

Vi tilbyder også en lang række personalegoder, herunder sundhedsforsikring, pensionsordning, fritvalgskonto, personaleforening og en fantastisk kantineordning.

Så er du klar til at skrive dit eget kapitel i vores dokumentations-eventyr? Så send os din ansøgning, og lad os sammen skabe magi i hverdagen hos Welcon A/S!

Ansøgning

Så brænder du for at blive en del af en af verdens førende producent af ståltårne til vindmøller og flydefundamenter, så send os din ansøgning via nedenstående link allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og besætter stillingen, når den rette kandidat er fundet. Tiltrædelse sker efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager, Final Inspection & Documentation, Bettina Andersen på telefon +45 30186104. Du finder flere oplysninger om Welcon på welcon.dk.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

https://www.jobindex.dk/ansoegninger/ny/2004236

 

Find more information.

Contact

If you would like to learn more about our company policies, please get in touch with us on welcon@welcon.dk or call us on +45 30 18 61 00.

Technology
Pioneering steel construction.
Our story
Steel the future.
Facilities
If you can dream it. We can build it.