Vores vækst fortsætter...

… og med udvidelsen af vores produktionskapacitet og produktion af Stiesdal flydefundamenter har vi brug for endnu en kompetent kollega i vores kvalitetsafdeling.

Jobbet

Vi søger en Documentation Assistant, som bliver en del af QHSE-afdelingens 13 medarbejdere. Jobbet har reference til Manager, Final Inspection & Documentation.

Som Documentation Assistant bliver du en af dokumentationsteamet, som skal være med til at levere den bedste kvalitet af færdig as-built dokumentation til vores kunder.

Herudover skal du:

  • Være fokuseret og forstå at møde andre mennesker og kollegaer, hvor de er.
  • Arbejde i et miljø med stramme deadlines, hvor du er sidste led i processen.
  • Agere som bindeled mellem leverandøren, kunden og produktionen.
  • Indsamle, gennemgå, prioritere samt videreformidle korrekt data til vores kunder.
  • Indgå i tæt dialog med store dele af organisationen internt, såvel som eksternt.
  • Have et indgående kendskab til Microsoft Office-pakken samt finde det nemt at navigere i nye systemer.

Hvem søger vi?

Du er nysgerrig, modig og tør udfordre eksisterende arbejdsgange.

Du kan holde hovedet koldt – også når vi har travlt.

Du skal være serviceminded og have en positiv tilgang til alle typer af opgaver, herunder også de mere rutineprægede arbejdsopgaver.

Herudover forventer vi, at du tager et medansvar for udviklingen af din egen rolle i kvalitetsafdelingen, samt det team du bliver en del af.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en spændende og alsidig arbejdsdag sammen med engagerede kollegaer, hvor omgangstonen er humoristisk, direkte, og hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Vores produktionsfaciliteter er i verdensklasse, hvor automatisering, sikkerhed, kvalitet og effektivitet er kernen i vores måde at arbejde på.

Vi er en virksomhed i fremgang, hvor du får stor frihed til at sætte dit eget præg på hverdagen og dermed også gode muligheder for personlig udvikling.

En hverdag med landets bedste kollegaer, hvor fleksibilitet i hverdagen vægtes højt, og hvor du vil have en arbejdsgang i en uformel virksomhed med frihed under ansvar.

En lang række personalegoder, såsom sundhedsforsikring, pensionsordning, fritvalgskonto, personaleforening og kantineordning.

Ansøgning

Så brænder du for at blive en del af en af verdens førende producenter af ståltårne til vindmøller og flydefundamenter, så send os din ansøgning via nedenstående knap ”Ansøg” allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og besætter stillingen, når den rette kandidat er fundet. Tiltrædelse sker efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager, Final Inspection & Documentation, Bettina Andersen, på telefon +45 3018 6104. Du finder flere oplysninger om Welcon på www.welcon.dk.

Søg jobbet: https://www.jobindex.dk/ansoegninger/ny/1858881

Find more information.

Contact

If you would like to learn more about our company policies, please get in touch with us on welcon@welcon.dk or call us on +45 30 18 61 00.

Technology
Pioneering steel construction.
Our story
Steel the future.
Facilities
If you can dream it. We can build it.